Måndag

sjukt skön dag åkte till skolan och hade spanska prov, skit svårt ju :O
sen lunch, och en till lektion sen tog jag Linn och Moa en liten promenad innan vi gick hem, idag har jag haft fullt upp med att måla, men är inte riktigt klart än, så lägger nog in bilder på det imorgon :)
drog ner till ön för att träna barmark med Edsbyns bandyflickor en sväng :)
nu sitter jag framför tv och myser, och tittar på Day after the dead, bra den ni ;) men den är ju alltid lika hemsk, även om man vet vad det är som kommer hända :O jag fattar inte de jah e xD
och den här veckan blir det bara två till dagar i veckan, sköönt :) funderar på om det blir stugan en sväng då, myys ;)

blev ett väldigt kort inlägg det här, men vet inte riktigt vad jag ska skriva så xD

Helgen :)

Fredagen spenaderades hos Amanda med grillning och mys :) Kameran kom ihågs den här gången iaf, men inte så många kort :) Men kvällen var super, trevligt sällskap och god mat, vi lagade grillspett potatosgratäng majs och vitlöksbröd, och sendan efterrätt, Mums!! (A) ;)
blev även en film senare på kvällen, som jag  inte kommer ihåg namnet på, hahah ;) xD
vart en ganska tidig kväll, för vid 8 på morgonen gick vi upp för jag Moa och Mathilda skulle Edsbyn 2 för att spela match borta i Gnarp, där vi vann med 5-1 :)
Sjukt skönt! somnade nästan på vägen hem men höll mig vaken, fort hem och baka och äta något för att sedan dra upp till kygelvallen för att ha mys framför elden med brudarna :)

Jag, Josse och Mahilda hann även med att bilda ett band, ett indianband xD hahahah, så sjukt sköna tjejer det, träningsverk i magen av allt skrattande, klock rent!! ;)

Sen hem och sova, avr helt slut, men blev lite sent ändå, men så kan det bli ibland (A) ;)

Idag så har jag spenderat det mesta av dagen framför tv, men man behöver en vilodag ibland å, men funderar på om jag ska ut och springa lite senare ikväll, men ska även med Linn ut e sväng, så vi får se vad jag hinner med :)
det är bara ås tråkigt när det blåser så mycketr, man trpor ju att man ska blåsa iväg så fort man drar ut. xD





Morning :D

sitter just nu och väntar på att klockan ska vara strax över 11 så resten av brudarna kommer så vi kan åka ner till skolan för att äta brunch :) eftersom vi börjar tio i tolv, och slutar ett så tar vi en myser med lite brunch :)
tyckte det var en super bra ide, tills jag upptäckte hur sjukt hungrig jag är just nu, men dt är ju ingen ide att äta något nu och så sen igen om kanske 20 minuter, får hålla ut ;) (A) Hhaha!! xD
Plus att regnet bara öser ner, så nu e jag inte glad, kommer bli piss blöt bara genom att gå utanför dörren. sen väntas en cykkleltur ner till skolan också :O ;)

Hhahah!! xD men brunchen med brudarna lär ju fixa ett leende på läpparna i dag också :) :)

ne nu är det bäst att börja fixa sig klart kanske xD

och ikväll hoppas jag det blir lite grillmys med brudarna, och ska försöka komma ihåg kameran den här gången :)

Torsdag!

vaknade runt nio, fixade mig med brudsen sen moppesväng till skolan :D
En myskväll bestod gårdagen av, film, paj och ansiktsmask, vi såg ut som chokladbitar i ansiktet, Hhahahah!  :) en sådan dag borde vi ha varje vecka, så skönt, men ska inte glömma att det blev massage nu :) Kuuuung! :)

idag vart det en lektion, lunch och en till lektion :) så sitter hemma nu och borde börja packa eller laga mat, för snart bär det av för att spela match :)
och sovmorgon till tolv imorgon, men en lektion sen, suuuuper :) och så väntas mys med brudarna på kvällen ii form av grillning och prat :) ´
Det är inte helt klart, men låtar som de iaf :) :D

så sjukt sköna dagar nu ett tag, det gillas starkt :) :)




Onsdag!

Hemkommen från skolan nu, härlig promenad med Linn hem :) borde egentligen börja med maten nu innan träningen, men hinner med de å, funderar på om jag ska vänta tills Moa kommer hem så hon får göra något å :) Mohahah! ;D
kvällen kommer nu bestå av tärning, sen he till Amanda för att sova där med henne Moa och Mathilda :) myys!! ;D och nu när matten är klar så börjar vi fem i halv 11 imorgon, och tolv på fredag :) Gött!! ;D
så lär inte ha några lektioner på fredag och torsdag nästa vecka om jag har tur (A) Skönt! :)

sen bestämde jag Moa, vilma och mathilda att vi ska ha myspys på lördagskvällen troligtvis, men först är det match som gäller under dagen, då vi skulle till något ställe, och imorgon är det match också :D Kung de ;)
massor med fotboll det är så det ska va, fotboll, bad och sommar :D

nu gäller det bara att försöka komma på vad det är jag ska ha med mig tills imorgon, inte lätt det inte, och så borde jag fylla på pengar till mobilen, men det händer inte mkt vad gällande det heller, ska väl till och bli pank jah innan sommarn börjar :/ får inte pengar föränn skolan börjar för sommarjobbet heller, så nu ni nu är jag sur!
dom hade jag ju behövt från början, men men ;)


Lördagens handling :D

äntligen är matteproven klart, gick inte så bra som jag ville men men så kan det va xD
fick nöja mig med ett VG i matte A och MVG i naturkunskapen, nu jäklar ni är det bara ett prov kvar och det är läsförståelse i spanska :/ känns ju så där men ;)

I lördags så inhandlades också en navelpiercing men som jag inte har någon bild på, sen vart det sololja, sminkborttagning och nagelbandskräm :D !!
är kommer bild på bikinin som inhandlades i lördags :D


underbar helg :D

en helt underbar helg det vhar varit, bio i fredags med härligaste brudarna :) :D
efter den drog jag och Mo aner på byn direkt efter vi hade kommit hem xD där vi träffade bland annat Malin och Lollo, hahah sköna brudar det, där vi lyckades med ett och annat ;) Hur kommer det sig alltid?!! ;) Hhahah xD
haha ne men fan å man ska ju leva eller vad säger ni?!! :D (A)

vart ganska sent så var inte lätt att komma upp i lölrdags då jag Moa och Emlie drog iväg till Gävle för att shoppa, underbar dag, inte för att det blev så mycket inhandlat men endå ;) Hhaha!
bilder på inköpen kommer senare, och så mitt upp i allt så fick jag för mig att jag skulle gå iväg och göra två ¨hål i örat, vilket jag också gick och gjorde ;) två hål på det högra örat kostade jag på mig, funderar på att göra ett till fast på den vänstra, men får se ;D dock så har jag inte sagt något till mamma eller pappa, och inte har dom sett något heller, får väl se hur det blir nnu ;) hehhe, men nu e det ju gjort så (A)

kom hem och lagade underbar mat med systeryster och flamsEmelie, underbart gott, sen drog det ner till öjeparken för att spela kubb med Moa Emelie och Amanda, massa kubbspelande och gottande, även en film hann vi också med :D

och så har vi ju söndag då det vart ännu en tidig morgon för att bege sig ner på ön för att spela match mot Järvsö, och vinst med 4-0 så jäkla skönt ;) För nu kommer två veckor med mycket matchspelande, kuuung!! ;)


borde egentligen plugga lite matte nu, nationella till veckan men tröttnar ju :O ;) Hhaha, ne men ska faktiskt försöka plugga lite till ikväll iaf, efter en skön promenad med systern min ;)

Bio :D

Ikväll är det bio som gäller och imotgon drar jag Moa och Emelie till Gävle för att shoppa :D och på söndag blir det fotbollsmatch, full späckad helg med bara roligheter :) och inte nog med det så är det verkligen ett super väder idag :D

blir kort inlägg idag, men vet inte riktigt vad jag ska till och skriva :) :)


Bilder sen lördagsmyset ;)





 

 




Lördags mys ;)

det vart en super härlig kväll igår :) med massa mys och skratt ;D
det började med att vi gick ner till byn och handlade massa götta, godis, chips och kött att grilla :) Dock är vi inte speciellt bra på att grilla måste då jag säga, det tog evigheter innan vi lyckades fixa det  ;) Hhaaha xD men e man envis så.... ;) och inte nog med det, maten blev även bland det godaste jag har ätit ;)

Super god mat och underbart sällskap stod för kvällen :) Vi hann även med ett parti Geni innan esc, då jag Mathilda, Linn och Emelie vann mot Vilma, Moa, Amanda och Jenna ;) Där dom blev ägd!! (A) Hhahaha ;)
fast vi satt och spelade ett tag innan vi vann, men det va la bra så hann esc börja ;)

Där Eric kom trea!! vi satte Felicia på att knäppa kort varje gång som Eric ledde (A) Hhaha, men mitt uppe i röstningens å fick vi för oss att flytta på soffan så vi skulle hitta den andra kattungen som hade varit borta ett tag ;) men shit det måste ju bara var världens sötaste kattungar ;D  Jah e kär ;) xD

en helt underbar kväll med bästaste brudarna, alltid lika kul med er ;)


Hhahahha ;)

hittade en massa roliga historier som jag tänkte dela med mig av ;) 

Hur får man en blondin att skratta på en lördag?
Dra en vits på torsdagen!


Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
Turist

Lärarinnan ställer frågor till barnen.

- Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?

- Älgen, svarar Elsa.

- Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.

- Vad är grönt och hoppar i gräset?

- Gräshoppa, svarar Ulla.

- Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.

Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.

- Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?

Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.

- Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!

Lärarinnan ställer frågor till barnen.

- Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?

- Älgen, svarar Elsa.

- Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.

- Vad är grönt och hoppar i gräset?

- Gräshoppa, svarar Ulla.

- Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.

Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.

- Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?

Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.

- Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!


ESC

Igår vart det fullt far och försökte fixa till bloggen lite :D vad tycker ni? systeryster min var snäll och hjälpte mig (A) det var en riktigt seg dag igår, blev att chilla framfrö tv nästan hela dagen, sen lite träning hann jag med också, även en promenad med Moa och Linn på kvällsidan strax innan det blev att bänka sig framför tv :) då det var esc, där SVERIGE!! gick vidare, började få en anning panik på slutet innan dom sa att sverige hade gått vidare, det kändes så meningslöst att titta på lördag isf :) Men ska vara med bästa brudarna så det hade inte spleat så stor roll, då det förhoppningsvis blir att grilla och sen mysa :) vi ska då iaf försöka grilla, men hur allt slutar det är en annan fråga det ;) Hahhah!! xD

just nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till stugan där det blir jobba för fullt ;) och stannar där över natten lutar det mot, kung kung de ;)  plus att nu har jag fixat allt med sommarjobbet, lämnat in alla papper och bankgrej och så, skönt ;) ska bli kung at få lite pengar efter sommaren, dock skulle jag vilja ha det direkt efter, men vi fick vänta ett tag innan vi fick det, men lite tur är det ju iaf, för annars lär dom ta slut tidigt xD


Nu ni ;)

nu jäklar är en spanska prov och idrottsprov klart :D Äntligen, men såg att jag hade lite fel ¨på idrotten, men skit samma xD även samhällen lämnades in idag, och börjar på nästa inlämning imorgon, då också svenskan ska in på respons :) Dukitgt gjort Ida klar med allt :D Fast dock så har jag nog spanska prov imorgon igen, eller om jag och Mathilda tar den muntliga delen om två veckor, vi får se, skulle vara skönt att ha det gjort också :)

slutade vid två idag, direkt efter provet, cyklade hem fort, och började städa rummet som jag e klar med nu :) sen blir det till att laga mat och åka ner för att spela en match, som ikväll blir i Mohed :) vi får la se hur det här kommer gå nu då, men en sak är då säker att Edsbynn 2 är världens skönaste lag!! :D Så jäkla kuungliga ;D
vi hare planerat att köpa dressar, dressar i onepeace, kung kung de ;) 

och så har jag sovmorgon imorgon, skönt, även på fredag så då blir det kolla esc imorgon kväll då :) även på lördag blir det grill och tv mys med massa brudar, livet leker ;)

dock måste jag hitta några kläder som jag ska ha på morfars begravning som är nästa torsdag :/


Dumle <3


här har vi "ägget" innehållet var 6 dumlepåsar, Mums!! (A)

Tjoflöji ;)

Jag sa ju att jag skulle knäppa kort i söndags och lägga in, men planerna ändrades, jag tog med kameran men glömde bort att knäppa xD hade fullt upp med att titta på handboll, som Sävehof vann på både dam och herr sidan :D Dammatchen var en riktigt rysare, medan herrmatchen var utklassning :D
Under pausen och mellan matcherna vart det Geni, där jag och Mathilda gick segrade ut :) Mohahah! så jäkla härligt!! :) :)

sen under söndagen drog det iväg till stugan och arbeta lite, men hann också med lite solande innan det bär av till ön för att spela premiär mot Bergvik :D det gillas, dock spelade vi så otroligt dåligt så det var inte sant :( Fy fan!! men vi får göra det bättre på onsdag då det bär av till Mohed för att spela match igen. :)
idag har det varit plugg och träning för fulla muggar, har fyra prov den här veckan!! :O men jag har iaf för mig att jag har gjort datakunskapsprovet redan, få hoppas att jag hann klart med det sist, men det tror jag nu (A) sen är det två spanska nationella prov, men det lär väl gå helt åt skogen med de så... och till sist är det prov i idrott, helt meningslöst om jag ska kommentera det då :O sitter och försöker plugga, men det vill inte fastna xD

just nu är det paus i pluggandet och filmtittade, Beck-I Guds namn :) och datorn :) men jag måste ta och leta min telefon, jag hade den här nyss, men nu verkar den ha flygit bort till Australien eller nå :O xD


 Här har vi genierna i egen hög person ;D


Helg! :D

äntligen helg !! :D fredagen började med att jag gjorde klart lite skolarbeten :) Skönt! sen drog jag och Moa till Ip för att gymma med Jenna :D där vi tränade mest knä och mage, fy fan vilket magprogram säger jag då bara :O
känns ju lagomt skönt nu dagen efter också xD vi gymmande någon timme och drog ner på byn och åt, sen mitt i regnvädret så cyklade vi ner till ön för att titta på när dam a-laget spalde fotboll :) Som de också vann med 4-0 :D
en super härlig dag med andra ord :D

även idag blir en super dag, jag Moa och Elin drog ner på byn där det var nån sorts markand, sen nu sitter jag bara och väntar på att jag och Moa ska dra hem till Jenna i Roteberg för att spenadera dagen/kvällen där och titta på handbolls SM-finaler :) Super härlig helg, och imorgon blir det seriepremiär med B-laget :)
dock måste jag nog börja plugga på idrottsprovet som kommer till veckan, men det står helt stilla när man ska försöka komma ihåg något, alla muskler och leder och en massa skit, får se hur det går, men men ;)


tänkte ta med kameran ikväll så lägger nog upp lite bilder imorgon, även en bild kommer det att komma på mitt superstora dumleägg som jag vann (A) Stolt Ida!! Mums ni ;) (A)


3-2 :)

Matchen igår slutade med 2-3 till Delsbo, men fy fan vilket härligt gäng edsbyn 2 är :) Så jäkla sköna brudar! ;D
man var lika glad efter matchen fast vi förlora, super gäng ;D
en negativ sak var dock att mitt knä är helt fucked up nu, Tobbe sa att det var någon infektion eller nå, hann inte riktigt med vad han pratade om xD Men ska försöka bli bra nu så man kan vara med på seriepremiären på söndag :) :)


Match :D

snart bär det av ner till ön för att spela match, får se hur dte går för min del :/ ;)
gjorde illa knäet på träningen i torsdag och haft träning hela helgen så det är rätt så pajat nu, men det brukar ju fixa sig (a)
nu sitter jag och pratar med Moa och Elin, väntar på maten som står i ugnen, och ska ut och köra lite med bilen sen, så e full upp idag :D plus att jag e klar med spanska häftet så slipper lektionerna den här veckan, och svenska ska man jobba med själv på onsdag så då tänkte jag unna mig själv med att ta en ordentlig sovmorgon på onsdag, till si så där 12, då det blir samhälle och sen idrott :)
Helt jäkla underbart säger jag då bara (A) ;)


RSS 2.0