Fredag :D

Det har hänt lite saker under veckan som har gjort att jag inte orkat skriva nå :/

Men nu är det äntligen fredag, och sitter och väntar på att dra ner på byn med brudarna och inhandla götta, och sen gå hem till mig igen för att ha en myskväll :D Det gillas starkt!

Förra veckan så drog jag, Moa och Mathilda ner till Bollnäs för att fira Petra som hade fyllt år tidigare under veckan, en super dag de med :D kom hem vid 12 tiden, men drog ner på byn igen och spenderade natten där :D (A) 
På lördagen var jag med Moa, även då drog vi ner på byn och träffa en massa människor, jises säger jag då bara! ;) Hhaha, en upplevelse det måste jag då bara säga! :D Det händer saker i byn å ;D
Skolan drog igång och nu är det helg igen, super!! ;D


Inköp :D

Nu kommer det ett litet inlägg om inköpen som gjordes :D sen var det lite mer som jag glömde bort att knäppa på xD


Tillbaka!

Nu jädrar var det ett bra tag sen :O ! Spenderade 10 underbara dagar i Luxemburg med familjen Tewes-Drakenberg :)
Barnflicka åt tre helt super härliga ungar, Elsa, Kalle och Nova :) Vill tillbaka dit på en gång, även om man saknade vissa personer som blev kvar här i Sverige :) (A)
Fick även chansen att åka in till Tyskland en dag där det blev shopping för fulla muggar (A) och en snabb sväng in till Belgien, åkte på IKEA och köpte lite svensk mat (A) ;)
Elsa, jag och Moa hade super härliga kvällar med Friends tittande, hjälp vad sjukt bra det är, tror jag tittade på de nästan varje natt, Kung säger jag då bara :) !!
Ocj just de ja, dagen efter jag hade kommit hem, tog jag och mamma en sväng till Bollnäs där jag färgade håret igen :) Bild på det kommer också imorgon, troro jag iaf xD
Lägger in lite bilder på inköpen imorgon, så får det ta och bli lite bilder på resten av resan idag :)



RSS 2.0